Τα άρθρα αυτού του ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα τους. Όλα ανεξαιρέτως έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς στην έντυπη εφημερίδα "ΡΕΘΕΜΝΟΣ" και μεγάλο μέρος στο ηλεκτρονικό περιοδικό "ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ".
Όσα θέματα αναρτώνται σε αυτό το ιστολόγιο από διαφορετική πηγή , ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ στην αρχή ή στο τέλος του θέματος ο αντίστοιχος σύνδεσμος.
Επιτρέπεται ελεύθερα, η αντιγραφή, αποδελτίωση και δημοσίευση αποσπασμάτων όλων των αναρτήσεων, με απλή αναφορά του ονόματος του συγγραφέα και της πηγής προέλευσης τους
( Λουλούδης Ηλίας http://carot-cherries.blogspot.com/)

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ο Πλανήτης Nibiru έρχεται καταπάνω στην Γη το 2012



Στο σημερινό άρθρο θα κλείσω με την τελευταία εσχατολογική θεωρία του 2012 σχετικά με τον επερχόμενο πλανήτη Nibiru ή πλανήτη Χ. Ας  έχουμε υπόψη μας για την συνέχεια ότι αυτός ο πλανήτης υπάρχει εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια . Όποιος πιστεύει σε παραμύθια όπως αυτό του πλανήτη Nibiru και θεωρεί ότι είναι ο εκλεκτός, που επί των ημερών του θα έρθει το Τέλος, ας σταματήσει την ανάγνωση του άρθρου και ας μεριμνήσει για την μετεγκατάστασή του σε άλλο γαλαξία, γιατί το 2012 πλησιάζει.

Αυτή η ιστορία είναι η ποιο διασκεδαστική για το τέλος του κόσμου επειδή εμπλέκονται Κυβερνήσεις, Βατικανό, NASA, CIA,Εβραίοι, Σουμέριοι, Αστρολόγοι, Χαρτορίχτρες, Μέντιουμ και ένα σωρό αρχαίες και σύγχρονες μυθολογίες. Υπάρχουν και άλλες τέτοιες φανταστικές εσχατολογικές ιστορίες, αλλά δεν θα τις αναφέρω, διότι όλα αυτά τα σενάρια μας ντροπιάζουν ως είδος.
“Είναι αναγκαίο η νέα Επιστημονική Γνώση
να γίνει γρήγορα κτήμα όλων μας”
Μ. Δανέζης Αστροφυσικός
Βατικανό, NASA, CIA
Το παρακάτω σενάριο το έχω αλιεύσει από το διαδίκτυο όπου το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις απολαύστε :
«H NASA γνωρίζει για τον Nibiru και για να μην πανικοβληθεί η ανθρωπότητα κρύβει όλες αυτές τις πληροφορίες. Άνθρωποι της NASA, οι στρατιωτικές μυστικές Υπηρεσίες των Η.Π.Α και η C.I.A, υπολογίζουν ότι τα 2/3 του παγκόσμιου πληθυσμού θα εξαφανιστεί από την μετατόπιση των πόλων και τις επερχόμενες συνέπειες τους που θα συμβούν με το πέρασμα του Nibiru! Και τα 2/3 από το 1/3 από των ανθρώπων που θα επιβιώσουν θα πεθάνουν από την πείνα και από την έκθεση στα στοιχεία της φύσης μέσα σε 6 μήνες. Κάθε μυστική υπηρεσία της κυβέρνησης των ΗΠΑ και πιθανόν και σε άλλες κυβερνήσεις, γνωρίζουν τι θα συμβεί και προετοιμάζονται με μυστικά καταφύγια κλπ. Το κοινό δεν έχει προειδοποιηθεί έγκαιρα προτού να είναι αργά και η εμφάνιση του Nibiru θα διαδοθεί ως ένα αστρονομικό φαινόμενο. Πολλοί επιστήμονες, το Βατικανό και άλλοι που γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί, άρχισαν να το αποκαλύπτουν.
Το σημαντικότερο γεγονός στην ιστορία της Γης τα τελευταία 3,600 χρόνια περίπου αποκρύπτεται και πίσω από αυτό βρίσκονται αυτοί που ελέγχουν και έχουν την δύναμη της παγκόσμιας οικονομικής αγοράς. Αυτοί βάζουν το χρήμα σε ψηλότερη θέση από την ανθρώπινη ζωή. Στο κοινό μπορεί να δοθεί η ευκαιρία να προετοιμαστεί με το να πληροφορηθεί. Πολλές περιοχές στην γη άρχισαν να πάσχουν ωσάν μία μικρογραφία για το τι πρόκειται να συμβεί από τα γεγονότα που εκθέσαμε πιο πάνω. (Αλλαγές κλίματος, θερμοκρασία, ανώμαλες καιρικές συνθήκες, κλπ).»
Συμπέρασμα :Για τις κλιματικές αλλαγές δεν φταίνε οι πλούσιες χώρες και οι πολυεθνικές τους, αλλά οι επιδράσεις από έναν ανύπαρκτο πλανήτη. Τώρα εξηγείται γιατί δεν τα βρήκαν οι μεγάλοι στην Κοπεγχάγη και η συνθήκη του Κιότο έχει πάει περίπατο.

Πως θα μας ξεκάνει ο Nibiru
Ο Nibiru λένε ότι είναι ένας από τους πολλούς πλανήτες ενός σκοτεινού άστρου Έχει χρώμα φλογισμένο κόκκινο και ουρά με διαστημικά σκουπίδια και γύρω του περιστρέφονται τα φεγγάρια του. Ο Nibiru είναι σχεδόν ακατοίκητος και χρησιμοποιείται μάλλον σαν πολεμική βάση-σταθμός. Η τροχιακή απόκλιση του Nibiru είναι περίπου 30 μοίρες στο επίπεδο της εκλειπτικής. Επειδή ‘όμως ο Nibiru κινείται ανάδρομα στο ηλιακό μας σύστημα μπορεί αυτό να αλλάξει την θέση των πλανητών και να προκαλέσει χάος και καταστροφές. Το πέρασμα του Nibiru θα είναι θα είναι σύντομο, μόνο μερικές βδομάδες ή μήνες και αμέσως μετά θα αναχωρήσει.
Ο Nibiru και τα φεγγάρια του ευθύνονται χιλιάδες χρόνια πριν για την καταστροφή του πλανήτη Maldek που τώρα στην θέση του βρίσκονται οι αστεροειδείς. Επίσης ήταν η αιτία για τη δημιουργία των μυριάδων κρατήρων στην Σελήνη και στους άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και των δορυφόρων τους, ως επίσης και την λοξοδρόμηση των τροχιών και των αξόνων τους. Επίσης προκάλεσε την βύθιση της Ατλαντίδας και τον κατακλυσμό την εποχή του Νώε. Είναι φυσικός δεσμός μεταξύ του σκοτεινού άστρου του και του δικού μας ηλιακού συστήματος και εμφανίζεται περίπου κάθε 3,600 χρόνια.
Την 21 Δεκεμβρίου 2012 ο Nibirru θα περάσει δια μέσου του εκλειπτικού επιπέδου του ηλιακού μας συστήματος και θα φαίνεται σαν ένα λαμπρό κόκκινο άστρο, σαν ένας δεύτερος ήλιος περίπου στο μέγεθος της Σελήνης. Η τροχιά της Γης θα λοξοδρομήσει και με την μετατόπιση των πόλων θα αρχίσει να χαλά ο καιρός οπότε τσουνάμια, τυφώνες, σεισμοί θα μας ταράξουν γερά… Βέβαια από την 1η Ιουλίου 2014, ο Nibiru δεν θα επηρεάζει πλέον τον κόσμο μας και θα κινηθεί μακριά από το μέρος του Γαλαξία που βρισκόμαστε.

Ουφ τώρα ησύχασα αν έχω βρει καταφύγιο, τότε το 2014 θα κόβω πάλι βόλτες στην παραλία.
Ο πλανήτης Nibiru
Ο πλανήτης Nibiru θεωρούνταν από μυθολογίες διάφορων πολιτισμών ως 10ος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος και ότι κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον ήλιο σε 3600 χρόνια. Το όνομα του πλανήτη Nibiru προέρχεται από την μυθολογία των Σουμερίων και σημαίνει «ο πλανήτης της μετάβασης», αναφέρεται και σε άλλες μυθολογίες με άλλα ονόματα όπως στους Βαβυλώνιους και στους  Μεσοποτάμιους  που τον αναφέρουν ως Μαρντούκ που σημαίνει «Βασιλιάς των ουρανών», στους Αρχαίους Έλληνες αναφέρεται ως «Νέμεσις», ενώ στους Αιγύπτιους και τους  Αρχαίους  Εβραίους Καμπαλιστές παριστάνεται σαν ένας «Δίσκος με φτερά» .Ο πλανήτης αυτός  σύμφωνα με τους καταστροφολόγους, μας επισκέπτεται κατά καιρούς και η  επιστροφή του έχει προβλεφθεί  πριν μερικές δεκαετίες από τον Erich fon Denikens στο βιβλίο «Gods from outer space» και το 1976 από τον Zecharia Sitchin στο βιβλίο με τίτλο «12ος πλανήτης». Ο πλανήτης Nibiru μέσα από  ένα συνδυασμό διαφόρων μυθολογικών απόψεων θεωρείται η πατρίδα των προπατόρων μας των Ανουνάκι ή Νεφελίμ. Ο Nibiru, λοιπόν σύμφωνα με κάποιους «συγγραφείς», θα κατευθυνθεί εκ νέου προς τη Γη, κάτι που θα σημάνει το τέλος του πολιτισμού μας, είτε με την σύγκρουση του με την Γη, είτε με την επάνοδο των δυναστών Αννουνάκι, οι οποίοι ήδη ελέγχουν την Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια (ζώντας ανάμεσα μας κατέχοντας όλες τις θέσεις κλειδιά..)Αυτή η καταστροφή είχε προβλεφθεί αρχικά για το Μάιο του 2003, αλλά όταν δεν έγινε τίποτα, η ημερομηνία της καταστροφής μετακινήθηκε στο Δεκέμβριο του 2012. Στην Ελλάδα μέσω διαφόρων υποτίθεται έγκυρων δημοσιογράφων και συγγραφέων (Χαρδαβέλας-Λιακόπουλος κτλ), έχουν προστεθεί και οι «καλοί»,οι «ΕΛ», οι «Ε», οι «υποχθόνιοι», οι «επιχθόνιοι», οι εβραϊκής καταγωγής «Νεφελίμ», «Ελοχίμ», και πλείστοι άλλοι….., ανθρωπόμορφοι ή μη…!!! , οι οποίοι ετοιμάζονται να αποβιβαστούν στην Γή το 2012.
Ανουνάκι και Νεφελίμ
Μέσα από μυθολογίες και λαϊκές παραδόσεις από όλο τον κόσμο οι καταστροφολόγοι έχουν καταλήξει  στο συμπέρασμα ότι η ανθρωπότητα είναι δημιουργία εξωγήινων. Με την ανάπτυξη του Σουμεριακού πολιτισμού, οι θεότητες των Σουμερίων αποτέλεσαν ένα πάνθεον, γνωστό ως Ανουνάκι. (Anu = Ουρανός, Na = Και, Ki = Γη) .Οι Αννουνάκι κάτοικοι του Νιμπίρου, υποτίθεται ότι είναι μια ερπετοειδής φυλή που σύμφωνα με σουμερικές πινακίδες, εγκαταστάθηκαν στον πλανήτη μας χιλιάδες χρόνια πριν. Είναι μια πολεμική φυλή που θέλει να κυριαρχεί στις άλλες φυλές . Το προσωνύμιο τους είναι «οι μεγάλοι». Οι Αννουνάκι εγκαταστάθηκαν στο παρελθόν στη γη, και με την γενετική μηχανική που διέθεταν δημιούργησαν τον άνθρωπο Θεωρούν λοιπόν ότι οι Ανουνάκι –Νεφελίμ είναι κάτοικοι του πλανήτη Nibiru, είναι μια φυλή γιγάντων μεταξύ 3-5 μέτρων κάτι σαν του Τιτάνες. Ήρθαν  και αποίκισαν στην Γή πριν 450000 χρόνια και  θεωρούνται ως θεοί όλων των λαών. Κάποια στιγμή οι Ανουνάκι άγνωστο για ποιο λόγο, την έκαναν και έφυγαν από την Γη λόγω της διαφθοράς των ανθρώπων, με την υπόσχεση να επιστρέψουν κάποτε.
Το χρυσάφι της Γής και οι Ανουνάκι.
Βασικός λόγος εποίκησης των Ανουνάκι στην Γή ήταν η εκμετάλλευση των φυσικών πόρων του πλανήτη μας (Χρυσός, Σίδηρος, Πυρίτιο, Τιτάνιο κτλ). Επειδή είχαν πρόβλημα στο στρώμα του όζοντος του πλανήτη τους θα χρησιμοποιούσαν το χρυσάφι της γης για να λύσουν το πρόβλημα της ψύξης του Nibiru,αυτό θα το πετύχαιναν τοποθετώντας μόρια χρυσού στην Ανατολή ώστε να φιλτράρουν την ηλιακή ακτινοβολία Έφθασαν λοιπόν οι μάγκες σαν σύγχρονοι χρυσοθήρες στη Γή και εγκατέστησαν  στην Μεσοποταμία ένα κλιμάκιο από 7 αρχηγικά Νεφελίμ και 400 κατώτερα πνευματικά όντα Ανουνάκι. Δεν τους έφθανε όμως το χρυσάφι και ένα απόσπασμα μετανάστευσε στην Νότια Αφρική προς αναζήτηση νέων κοιτασμάτων χρυσού. Όλα πήγαιναν μια χαρά και κάθε 3600 χρόνια που πλησίαζε ο Nibiru κοντά στην Γή αυτοί μεταφόρτωναν το χρυσάφι και συνέχιζαν να σκάβουν. Ο κύκλος αυτός των μεταφορτώσεων συνεχιζόταν κανονικά ώσπου μετά από 150000 χρόνια τα Ανουνάκι κουράστηκαν στα ορυχεία και σκέφτηκαν να τα παρατήσουν, αλλά για να μην στεναχωρήσουν τα αφεντικά τους τα Νεφελίμ με μια απεργία, σκέφτηκαν κάτι άλλο ποιο έξυπνο αν και πνευματικά κατώτερα όντα, δημιούργησαν τον Άνθρωπο ώστε να δουλεύει για αυτούς.
Ο Άνθρωπος είναι δημιούργημα των Ανουνάκι.
Όπως είδαμε παραπάνω, μετά από 150.000 έτη εργασίας, οι Αννουνάκοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα είδος σκλάβων, γιατί κουράστηκαν από την καταναγκαστική εργασία των Νέφιλιμ. Έκαναν πειράματα κλωνοποίησης προϋπαρχόντων όντων  για την δημιουργία μιας ανθρώπινης ελίτ την οποία θα χρησιμοποιούσαν για τις ανάγκες τους .Μέσα από τα πειράματα αυτά κατάφεραν να κλωνοποιήσουν τον πρωτόγονο άνθρωπο omo Εrectus) και μέσω μιας μετάλλαξης να δημιουργήσουν τον( Ηomo Sapiens) δηλαδή τον σοφό άνθρωπο. Μεταξύ καθεμίας των επισκέψεών τους, γερνούν ένα μόνο έτος, ενώ η ανθρωπότητα επιτυγχάνει κάθε φορά ένα άλμα 3600 ετών. Αυτή η διαφορά μας δίνει το πλεονέκτημα να κερδίζουμε την εξέλιξη και σιγά  σιγά να φτάσουμε την εξέλιξη των κατοίκων του Nibiru.
(Καλά ρε Δαρβίνε δεν πήρες τίποτα χαμπάρι για αυτή την εξέλιξη ;)
Το άλλοθι για την κλιματική αλλαγή
Η κλιματικές αλλαγές με τις συνέπειες τους αποδίδονται στον ερχομό του πλανήτη Nibiru όπως το φονικό Ελ Νίνιο, το λιώσιμο των πάγων, η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη, η  αύξηση της ηλιακής δραστηριότητας, οι μεταβολές του μαγνητικού πεδίου, οι σεισμοί κτλ.,είναι το τέλειο άλλοθι για να στραφεί η κοινή γνώμη σε διαφορετική κατεύθυνση για τις αιτίες της κλιματικής αλλαγής.
Επικίνδυνες Αντικοινωνικές θεωρίες
Στο όλο σκεπτικό αυτής της παραφιλολογίας αναπτύσσονται επικίνδυνες νέες αντικοινωνικές θεωρίες όμοιες με αυτές του Χίτλερ. Ο συλλογικός θεός των εβραίων ήταν κάποιοι κακοί εξωγήινοι Νεφελίμ Ανουνάκι  οι οποίοι είναι καταπιεστές του ανθρώπινου γένους, και όσοι τους υπηρετούν είναι κακοί. Με αντίπαλους τους Ελοχίμ και τους Ελ οι οποίοι έχουν απόγονους τους Έλληνες και το ξανθό γένος, θα γίνει ο μεγάλος πόλεμος ώστε να σωθεί και να διαιωνισθεί μια καθαρή γενιά και να ξεκαθαρίσουμε από τα μιάσματα. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι νέες ναζιστικές θεωρίες θα σώσουν τον κόσμο από τους κακούς εβραίους και όλους τους μη ξανθούς. Στην χώρα μας διάφοροι κύκλοι Εθνικιστών , Νεοπαγανιστών ,Αρχαιόπληκτων, Λέσχες Εθνικών και άλλοι, συντηρούν και καλλιεργούν αυτές τις επικίνδυνες θεωρίες περί καθαρών Ελλήνων.
Η Αλήθεια για τον πλανήτη Nibiru ή πλανήτη Χ
«Αμέσως μετά την ανακάλυψη του Πλούτωνα, έγινε φανερό ότι η μάζα του νέου πλανήτη δεν ήταν αρκετά μεγάλη ώστε να μπορέσει να δικαιολογήσει το σύνολο των διαταραχών που παρατηρούνταν στις τροχιές του Ουρανού και του Πλούτωνα. H διαπίστωση αυτή οδήγησε τους αστρονόμους να υιοθετήσουν την άποψη πως ο Πλούτωνας δεν ήταν ο τελευταίος πλανήτης του ηλιακού συστήματος, αλλά υπήρχε κάποιος άλλος, άγνωστος, δέκατος πλανήτης, που ήταν το αίτιο των παρατηρούμενων τροχιακών διαταραχών. Αν υπάρχει αυτός ο πλανήτης, όπως υπολογίστηκε, θα έκανε μια πλήρη περιφορά γύρω από τον Ηλιο σε 495 χρόνια και η πιο κοντινή απόσταση από εμάς θα έπρεπε να είναι 30 φορές την απόσταση που χωρίζει τη Γη από τον Ηλιο. Η μάζα του έπρεπε να είναι 5 με 6 φορές τη μάζα της Γης ενώ θα έφτανε στο πιο κοντινό προς τον Ηλιο σημείο το 2290. Ο υποθετικός αυτός πλανήτης ονομάστηκε πλανήτης  Χ, στη συνέχεια όμως, οι ανωμαλίες στις τροχιές των μεγάλων πλανητών εξηγήθηκαν από τη Θεωρία της Σχετικότητας και ο άγνωστος πλανήτης Χ ξεχάστηκε.
Επανήλθε στο προσκήνιο όταν το 2003 ανακαλύφθηκε ο πλανήτης Σέντνα. Η τροχιά του είναι περίεργα ελλειπτική και πλησιάζει το ηλιακό μας σύστημα κάθε 10.500 χρόνια. Όμως, δεν μπορεί να ταυτιστεί με τον Nibiru, διότι είναι ένας μικρός πλανήτης και δεν πλησιάζει τη Γη τόσο κοντά ώστε να προκαλέσει τον παραμικρό κίνδυνο.
Όλες αυτές οι θεωρίες καταστροφής της Γης στηρίζονται σε επιστημονικά δεδομένα, αποκρύπτοντας όμως τις απαντήσεις που δίνει η επιστήμη. Μια τέτοια μεθόδευση δίνει την εντύπωση ότι η επιστήμη συμφωνεί με τα σενάρια της καταστροφής, γεγονός που τρομοκρατεί το κόσμο.
Όμως, η μισή αλήθεια
είναι πιο καταστροφική και από το ίδιο το ψέμα.
Η εξάπλωση της μυθολογίας του 2012 παραλύει τη λογική των ανθρώπων, οδηγώντας τους σε μια εσωτερική παραίτηση από όσα δικαιούνται να διεκδικήσουν. Σε αυτό το κατευθυνόμενο κύμα εκφοβισμού, ο άνθρωπος πρέπει να προτάξει τη γνώση, πρέπει να αποδείξει ότι μέσα του έχει πεθάνει ο σοφός πίθηκος του φόβου και της άγνοιας κι έχει αναστηθεί ο συμπαντικός άνθρωπος του κοντινού μέλλοντός μας».
Μ Δανέζης Σ Θεοδοσίου
από την επιστημονική εκπομπή της ΕΤ3 «το Σύμπαν που αγάπησα»
Επίλογος
Όποιος πιστεύει τέτοιου είδους ιστορίες μπορεί να επιλέξει για την συντέλεια του κόσμου όποια θεωρία ή προφητεία νομίζει ότι του αρέσει από όσες έχω αναφέρει στα τρία άρθρα μου. Μην αναλώνεστε στις καθημερινές και ασήμαντες στεναχώριες της ζωής, η ζωή είναι μικρή(2 χρόνια απομένουν). Μέχρι τότε βέβαια αυτοί οι προφήτες θα τα έχουν οικονομήσει και άντε να τους βρεις, είναι οι μόνοι που θα έχουν εξαφανιστεί.
Όσο για τους υπολοίπους μην φοβάστε, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Οι πλανήτες, οι αστεροειδείς και οι μετεωρίτες ακόμα κι αν προσπαθήσουν να κινηθούν προς τη Γη, είναι ενήμεροι για τις προφητείες των ανθρώπων και θα κάνουν υπομονή μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου του 2012, όπου και θα αποφασίσουν να πέσουν μια και καλή ώστε να εξαφανιστεί το είδος που μολύνει με τεράστια βλακεία το σύμπαν.
«Σε αυτή τη χρονική στιγμή, αυτό που κινδυνεύει άμεσα είναι η κοινωνική και η πλανητική ισορροπία, λόγω του μοντέλου ανάπτυξης των σύγχρονων κοινωνιών. Η εποχή μας όπως και το μεταίχμιο κάθε εποχής, είναι μία κρίσιμη εποχή, μία εποχή αστάθειας και αλλαγών. Τα μέλλον είναι ανοικτό. Μπορούμε είτε να βυθιστούμε στο χάος και την καταστροφή βάση αποκλειστικά των δικών μας σωστών ή λάθος επιλογών, είτε να κατευθυνθούμε προς ένα καλύτερο και βιώσιμο κόσμο.» Jeremy Bloxham  Πανεπιστήμιο Harvard.
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα επανέλθω στο θέμα της καταστροφολογίας στο φύλλο του Σαββάτου στις 23-12-2012 , υπό την προϋπόθεση ότι δεν με έχει πάρει για σκλάβο κανένα Ανουνάκι και με έχει να σκάβω σε ορυχείο χρυσού.

1 σχόλιο: