Τα άρθρα αυτού του ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα τους. Όλα ανεξαιρέτως έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς στην έντυπη εφημερίδα "ΡΕΘΕΜΝΟΣ" και μεγάλο μέρος στο ηλεκτρονικό περιοδικό "ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ".
Όσα θέματα αναρτώνται σε αυτό το ιστολόγιο από διαφορετική πηγή , ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ στην αρχή ή στο τέλος του θέματος ο αντίστοιχος σύνδεσμος.
Επιτρέπεται ελεύθερα, η αντιγραφή, αποδελτίωση και δημοσίευση αποσπασμάτων όλων των αναρτήσεων, με απλή αναφορά του ονόματος του συγγραφέα και της πηγής προέλευσης τους
( Λουλούδης Ηλίας http://carot-cherries.blogspot.com/)

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΠΗΛΙΟΥ Διατελέσαντες Πρόεδροι 1926-1988






Μια συλλεκτική αφίσα με φωτογραφίες από τους κοινοτάρχες του Σπηλίου χάρισε ο Μανόλης Κουμεντάκης στον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο.
Η αφίσα περιλαμβάνει όλους του κοινοτικούς άρχοντες με τις φωτογραφίες τους από το 1926 μέχρι το 1998, εμπλουτισμένη με πλήρη χρονολογικά στοιχεία.
Η συγκεκριμένη συλλεκτική αφίσα είναι μια σημαντική συμβολή στην ιστορία του Σπηλίου και ελπίζω ότι μέσα από το πλούσιο αρχείο του Μανόλη θα αναδειχθούν στο μέλλον και άλλα ιστορικά στοιχεία του χωριού.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Μανόλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντας μου την επιμέλεια της αφίσας και του εύχομαι καλή συνέχεια.
Η αφίσα θα διατίθεται από τον πολιτιστικό σύλλογο Σπηλίου έναντι συμβολικού αντιτίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου