Τα άρθρα αυτού του ιστολογίου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα τους. Όλα ανεξαιρέτως έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς στην έντυπη εφημερίδα "ΡΕΘΕΜΝΟΣ" και μεγάλο μέρος στο ηλεκτρονικό περιοδικό "ΑΓΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ".
Όσα θέματα αναρτώνται σε αυτό το ιστολόγιο από διαφορετική πηγή , ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ στην αρχή ή στο τέλος του θέματος ο αντίστοιχος σύνδεσμος.
Επιτρέπεται ελεύθερα, η αντιγραφή, αποδελτίωση και δημοσίευση αποσπασμάτων όλων των αναρτήσεων, με απλή αναφορά του ονόματος του συγγραφέα και της πηγής προέλευσης τους
( Λουλούδης Ηλίας http://carot-cherries.blogspot.com/)

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

Τα Σπήλαια του ΡεθύμνουΠαρουσίαση του βιβλίου του Χάρη Στρατιδάκη “Τα Σπήλαια του Ρεθύμνου” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011 στο Παλαιοντολογικό Μουσείο Ρεθύμνου (Τέμενος Μασταμπά).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Βασίλης Σιμιτζής, πρόεδρος του τοπικού τμήματος Δυτικής Κρήτης της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας και ο Καλούστ Παραγκαμιάν, πρόεδρος του Ινστιτούτου Σπηλαιολογικών Ερευνών Ελλάδος.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα κλείσει με προβολή φωτογραφιών-”ξενάγηση” στα Σπήλαια του Ρεθύμνου από τον συγγραφέα του βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου